bring them Back

bring them Back
T-btBack

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2013

Canon





Από μέρες ήθελα να γράψω γι' αυτό, μια και το μηχάνημα ήρθε κι εγκαταστάθηκε για τα καλά από την προηγούμενη Παρασκευή. Αλλά λίγο που ήθελα να το εξερευνήσω, λίγο το πρόβλημα που παρουσιάστηκε με το modem, καθυστέρησα.
Μιλάμε για το Canon prixma MX435. Ένα έγχρωμο Inkjet "πολυμηχάνημα". Δηλαδή σαρωτή, εκτυπωτικό, φωτοτυπικό και FAX, όλα σε ένα.
Ακόμα μαθαίνω τις δυνατότητές του κι αυτό μάλλον θα συνεχιστεί για αρκετό καιρό ακόμα. Μαθαίνω δύσκολα (πλέον) και το πιο πιθανό είναι ότι θα το χρησιμοποιώ όπως το κινητό μου. Εκτελώντας, δηλαδή, τις πιο βασικές, τις πιο απλές και τα πιο συνήθεις λειτουργίες του.
Γιατί το πήρα; Βασικά γιατί ο προηγούμενος εκτυπωτής όπως και ο scanner που είχα, συμπληρώσαν προ πολλού τις προϋποθέσεις για την συνταξιοδότησή τους. Και επιπλέον, από καιρό ένοιωθα την ανάγκη της ύπαρξης ενός fax στο "γραφείο".
Μακάρι να βγει τόσο καλό όσο κι αυτά που αντικαθιστά.

2 σχόλια:

johnv είπε...

Τιμολέων, εσύ που το έψαξες το θέμα....Μπας και βρήκες κανέναν εκτυπωτή που να εκτυπώνει σε μαύρο ακόμα και ΑΦΟΥ τελειώσουν τα υπόλοιπα έγχρωμα μελάνια του;
Στον εκτυπωτή μoυ, μου τελειώνει π.χ.το μπλε , θέλω να τυπώσω μια απλή σελίδα με κείμενο σε μαύρο και πρέπει να τα σκάσω πάλι, ενώ έχω ήδη μαύρο!!

Τιμολέων είπε...

Ο εκτυπωτής σου έχει 2 ή 4 δοχειάκια (Cartridge) για μελάνια; Μπορείς να τα γεμίζεις μόνος σου; Αυτοί είναι παράγοντες που επηρεάζουν την απάντηση που ζητάς. Δεν μπορώ να πω ένα απλό "ναι" ή "όχι". Στον παλιό μου εκτυπωτή ήξερα τι να κάνω.
Πάντως υπάρχουν κάποια τρικ που δίνουν την δυνατότητα στον εκτυπωτή να εκτυπώνει μόνο μαύρο (ακόμα κι όταν τελειώσουν τα υπόλοιπα έγχρωμα μελάνια του). Μπορείς να ρωτήσεις σ' αυτούς που κάνουν αναγομώσεις (μελανιών βεβαίως-βεβαίως)